Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Slokker Zero Pro Skihelm Met Vizier | Black Soft Touch | Revo Red Mirror Cat. 3

Slokker Zero Pro Skihelm Met Vizier | Black Soft Touch | Revo Red Mirror Cat. 3

€199,00 €189,00
(nog) niet voorradig!
De Slokker Zero Pro Skihelm 2024 is een kwalitatief hoogstaande In-Mould skihelm die is v.v. een Revo spiegelvizier. Deze skihelm biedt comfort en geeft optimaal zicht en bescherming bij (licht) zonnige weersomstandigheden (Cat. 3). Zeer licht (530 gram!)
Pre-Order nu, levering 1e week november!
Skihelmen, skibrillen, ski accessoires en meer wintersport producten.
  • Orders boven € 50 gratis verzonden!
    (Nederland)
  • Besteld vóór 15:00 uur, zelfde werkdag verzonden!
    (Geldt voor alle voorraadproducten)
  • Klantenservice: +31 (0)85-1307417
    09:00-17:00 uur / ma-vrij
  • Betrouwbare garanties!
    12 maanden fabrieksgarantie
Beschrijving

Type helm:                Inmould
Soort vizier:              Revo Red Mirror Cat. 3 vizier
Welk weertype:         In onderstaande visualisatie ziet u voor welk weertype dit vizier ideaal is. 

Slokker Zero Pro skihelm met vizier

Skihelm-Online-lamp Algemeen 

Deze Slokker Zero Pro Skihelm van de 2024 collectie heeft een matte zwarte afwerking is heel licht van gewicht (530g). Het Italiaanse design is aansprekend en hij biedt volop comfort en bescherming, zowel tegen vallen / stoten als tegen schadelijke zonlicht. Het spiegelende Revo Red Mirror vizier is geschikt voor (licht) zonnig weer (cat. 3) waarbij hij opvallend goed verstelbaar is. Al met al een hele complete skihelm met geïntegreerde ventilatie om te voorkomen dat het vizier beslaat.

Skihelm-Online-wheel Techniek

Dit Zero Pro model van Slokker is een lichtgewicht inmould / softshell sneeuwhelm die stoer is vormgegeven en een hoge bescherming biedt bij impact. In-Mould heeft een hele behoorlijke schokabsorptie bij vallen op sneeuw maar is minder geschikt voor bescherming tegen contact met scherpe voorwerpen. Ben je een extreme snowboarder die houdt van jums, off piste, rails, trial en snowparks, dan kun je qua bescherming wellicht beter kiezen voor een hardshell / ABS helm. De verstelbare ventilatieopeningen zijn gemakkelijk open en dicht te schuiven, zelfs als je handschoenen draagt of koude handen hebt. De binnenkant van de helm bestaat uit ademende stof. Dit voert vocht van het lichaam af en zorgt ervoor dat het interieurmateriaal sneller droogt. Hierdoor blijft het hoofd warm en aangenaam aanvoelen.

Skihelm-Online Vizier; Revo Red Mirror Cat. 3

Deze Slokker Zero Pro skihelm is uitgerust met een gespiegeld categorie 3 vizier dat is ontwikkeld voor ideaal zicht bij (licht) zonnige weersomstandigheden. Het vizier heeft een anticondenscoating die voorkomt dat het beslaat bij veranderende temperaturen. Daarnaast is het ook voorzien van een antikrascoating ter verbetering van de krasbestendigheid. Het vizier heeft een REVO-spiegel van hoge kwaliteit en een antireflecterende coating aan de binnenkant. Het biedt dus uitstekende bescherming tegen verblinding. Daarnaast is dit Over the Glasses (OTG) vizier ook erg fijn voor brildragers die hun bril-op-sterkte eronder willen dragen. Het vizier biedt 100% bescherming tegen UV-stralen waarbij de spiegelcoating Infrarode straling weerkaatst, belangrijk in de bergen waar de stralingsintensiteit bijzonder hoog is.

Skihelm-Online-Balloon Een skihelm met vizier of toch een losse skibril... wat is handig?

Steeds vaker zien we mensen kiezen voor een skihelm met vizier. Dit heeft veel voordelen maar ook wat nadelen, afhankelijk van wat voor een skiër of snowboarder u bent. Voordelen zijn bijvoorbeeld het feit dat u geen losse skibril meer hoeft te gebruiken en u deze dus ook niet kwijt kunt raken. Daarnaast is het voor brildragers erg prettig omdat u achter het helmvizier uw bril gewoon op kunt houden. Ook het beslaan van uw skibril is verleden tijd en heeft u een breder zicht met een vizier. Tenslotte is een vizier-skihelm in aanschaf meestal wat voordeliger dan wanneer u een losse helm en losse skibril in vergelijkbare kwaliteit aanschaft.

 

Bedoeld voor Unisex
Constructie Inmould / Softshell
Geadviseerd voor Alle disciplines
Categorie Vizier - Lens Cat. 3 Revo Red Mirror Lens
Vizier afneembaar Ja
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie
Geschikt voor Audio Nee
Gewicht 530 gram
Kleur Zwart
MIPS Nee
Oorkussens Ja
Voering Zacht, comfortabel
Ventilatie Ja, instelbaar
Verstelbaarheid Draaiknop
Veiligheidstandaard EN 1077 Class B
Overige details Incl. beschermhoes
In de verpakking Skihelm en beschermhoes
Voorzien van CE Markering Ja